Skip to main content

Logboek online voor klimaatinstallaties neemt enorme vlucht

Compair Airconditioning werkt sinds enkele jaren met online logboeken waarin de inspecties, onderhoudswerkzaamheden en reparaties van de klimaatinstallatie worden geregistreerd. Logboek Online biedt de mogelijkheid altijd en overal te beschikken over de gegevens van de klimaatinstallatie of airconditioning. Simpel, snel, milieubewust en altijd binnen handbereik. Kortom: Nooit meer op zoek naar het logboek als een bedrijf bezoek krijgt van een milieu inspecteur van de overheid.

Onze klanten waarderen Logboek Online enorm waardoor deze service het afgelopen jaar een enorme vlucht heeft genomen. Het is vooral het gebruikersgemak en de tijdbesparing die klanten doen kiezen voor deze service.

Maar ook bedrijven die nog geen klant zijn van Compair worden in de gelegenheid gesteld gebruik te maken van deze dienstverlening.

Over Compair Airconditioning

Compair Airconditioning staat voor service, kwaliteit en innovatie als het gaat om totaalconcepten op het gebied van klimaatbeheersing. Naast een breed scala aan airconditioners en warmtepompen voor zowel de zakelijke als particuliere markt, leveren wij klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, utiliteit, zorginstellingen, woningen en scheepvaart. Een eigen installatie- en servicedienst staat garant voor probleemloze montage van de installaties en periodiek onderhoud ervan.

Tevens zijn wij aangesloten bij Installateursplein.nl

Mocht u aan de hand van deze informatie nog vragen hebben, bel of mailt u ons dan gerust.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 – 44 22 564.
Uiteraard kunt u ook direct vrijblijvend een afspraak maken voor gericht advies.