Skip to main content

Plezierig ondernemen in een modern businesscenter bij u in de buurt!

Bij FacilityPoint Canaalstaete op de kanaalweg 33 kunt u terecht voor kantoorunits, dagkantoren, inschrijfadressen en spreekkamers. Dit moderne businesscenter heeft onder andere een centrale receptie met ruime lounge en koffiehoek en een eigen parkeerterrein aan de achterzijde.

Loop eens bij ons binnen, onze receptionistes leiden u graag rond!

Canaalstaete bevindt zich in het hart van Capelle aan den IJssel op de kanaalweg 33.

Canaalstaete bevindt zich in het hart van Capelle a/d IJssel op de kanaalweg 33.

In ons business center zijn uiteenlopende lokale ondernemers gevestigd; o.a. boekhoudkantoren, advocaten en zorgbedrijven.
Dit moderne business center beschikt over een centrale receptie met ruime wachtruimte, een koffiehoek, en een eigen parkeerterrein.
Ook voor een kvk-inschrijfadres, een dagkantoor of een spreekkamer bent u bij ons aan het juist adres.

U huurt bij ons kantoorunits inclusief receptiediensten, internet via glasvezel, Voip telefonie en meubilair. Ook het parkeren en de servicekosten zijn inbegrepen.

FacilityPoint Canaalstaete staat voor flexibiliteit; u bepaalt zelf de inrichting van uw kantoor, de diensten waar u gebruik van wenst te maken en de looptijd van de overeenkomst. Ondernemen bij Canaalstaete betekent actief zijn binnen een modern en levendig business center, met de focus op uw bedrijf én tegen lage kosten. Onze betrokken receptionistes staan permanent voor u klaar en staan garant voor persoonlijke aandacht.

En misschien nog wel het belangrijkste: Canaalstaete kent een prettige en toegankelijke sfeer waarbinnen veel ondernemers zich thuis voelen. Het persoonlijke contact binnen onze vestiging en met de ondernemers achter FacilityPoint zorgt er mede voor dat u feeling houdt met 'het ondernemerschap' en met ondernemers in Capelle en in de regio.

Wilt u ook plezierig zakendoen in een full-service business center? Loop eens bij ons binnen, onze receptionistes leiden u graag rond!
U kunt natuurlijk ook bellen om een afspraak te maken: 010 – 820 0850.