Skip to main content

BD Lease regelt de beste deal

Ik ben Erik-Jan Teunissen van BD Lease en sinds 1999 actief voor het EKC-ENC en weer terug na een paar jaar afwezigheid. 

Door Corona realiseer je je dat dichtbij toch soms handiger is dan ver weg en het netwerk in Rijnmond heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld voor mijn bedrijf en dat bevalt uitstekend. 

BD Lease bestaat sinds 1997 en is uitgegroeid tot één van de grootste intermediars van Nederland op het gebied van Automotive gerelateerde financiële dienstverlening. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Door onze expertise en goed te kijken en te vergelijken, realiseren wij besparingen en gunstige voorwaarden voor onze klanten. Tel daar ook nog ons inkoopvoordeel bij op en u zult begrijpen dat steeds meer klanten kiezen voor BD Lease voor Operational Lease, Financial Lease, Equipment Lease en grootschalige Retailacties voor Privatelease. 

Voor een vrijblijvende leaseofferte of gewoon een vraag mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens!