Eindejaar Event - Johan Derksen presenteert The Sound of the Blues & Americana

Van Zaterdag 18 december 2021 - 18:00 tot Zaterdag 18 december 2021 - 23:00
Geplaatst door YourSite
Categorieën: Bijeenkomst
Gezien: 669

Op zaterdag 18 december hebben we ons traditionele eindejaar event. Deze keer zijn we te gast in het Isala theater, waar we de voorstelling bezoeken van Johan Derksen en zijn muzikanten.

Sinds een aantal jaar trekken zij met veel succes langs de Nederlandse theaters om de sound van de "Blues en Americana" eer aan te doen. De beste vocalisten en muzikanten zijn door Johan bijeen gebracht voor een avond vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke americana-sound. De band bestaat louter uit rasartiesten.

We beginnen de avond in de Luc Lutzzaal of viplounge, voor een heerlijk Italiaans buffet en bijpassende drankjes. Uiteraard zal het u aan niets ontbreken op deze gezellige avond zo vlak voor de Kerst.

Wilt u voor deze avond uw partner meenemen, dan geldt daarvoor een eigen bijdrage van € 40,-.

Als u zich voor deze avond wilt aanmelden, doet u dit dan snel want vol is vol.

Coronatoegangsbewijs verplicht!
Bij een bezoek aan het Isala Theater zijn de geldende richtlijnen en verplichtingen van de branche-organisatie en de Rijksoverheid van toepassing. Momenteel is voor uw bezoek het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht. Dit bewijs maakt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Een registratiekaart is dus niet geldig.

  


Pasfoto bij deelname?

gravatarWanneer u de standaardafbeelding wilt vervangen door uw eigen pasfoto, kunt u zich registreren bij de gratis dienst Gravatar. Hier kunt u één of meerdere e-mailadressen koppelen aan een afbeelding, waardoor uw pasfoto op deze website (en andere websites welke gebruik maken van de dienst van Gravatar) getoond zal worden.

Business Borrel Capelle

Met uitzondering van de vakantieperiode, wordt er iedere eerste dinsdag van de maand - in samenwerking met de gemeente Capelle aan den IJssel - de Business Borrel Capelle (BBC) voor de leden en introducés van het ENC georganiseerd. De borrel heeft een informeel, ontspannen karakter met geregeld een educatieve Masterclass voorafgaand.

Overige activiteiten

Verder staan er regelmatig overige activiteiten op het programma, zoals bedrijfsbezoeken: leden van de businessclub fungeren als gastheer en geven de andere leden een kijkje achter de schermen.

Powered by

Login voor ENC leden