Stakeholdersbijeenkomst ‘Innovatie in de zorg’

Stakeholdersbijeenkomst ‘Innovatie in de zorg’

Beginnend op Vrijdag 30 september - 17:00

Bij IJsselland Ziekenhuis

Geplaatst door YourSite

Categorieën: Bijeenkomst

Gezien: 363


Op 30 september aanstaande staan we samen met u graag stil bij de viering van het 30-jarig jubileum en de ‘opening’ van ons gerenoveerde IJsselland Ziekenhuis.

In 1991 is het IJsselland Ziekenhuis van start gegaan in Capelle aan den IJssel. Vanaf 2013 zijn we gestart met de bouw en renovatie. Stap één was de bouw van een nieuw maag-, darm- en levercentrum. Daarna hebben we een complete, high tech intensive care-afdeling ingericht en zijn alle verpleegafdelingen gerenoveerd. Ook hebben we sinds vorig jaar een gloednieuw OK-complex, een vrouw-kind centrum en heeft onze kenmerkende hal een facelift gekregen.

Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Viert u dit jubileum met ons mee? De Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis en de Raad van Bestuur nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

U bent welkom vanaf 16:30 uur, via de ingang van het MDL-centrum. Om 17:00 uur start de netwerkbijeenkomst. U volgt vanaf het MDL-centrum route 99 naar het restaurant op de eerste etage. Er staan ook gastheren en –vrouwen voor u klaar om u de weg te wijzen.

 Let op: u kunt niet via de hoofdingang(en) naar binnen.

Login voor ENC leden