Skip to main content

Bedrijfsbezoek Penitentiaire Inrichting Krimpen

  • woensdag 21 november 2018
  • Penitentiaire Inrichting Krimpen

Op 21 november 2018 waren wij op uitnodiging van Peter Baaijens, Vestigingsdirecteur Penitentiaire Inrichting (PI) Krimpen aan den IJssel te gast om een kijkje achter de schermen te nemen.
Het primaire doel van de bijeenkomst was om u kennis te laten maken met de organisatie en met u in gesprek te gaan over gemeenschappelijke belangen en mogelijkheden tot samenwerking.
Heeft u zich als werkgever wel eens afgevraagd wat er zich in een penitentiaire inrichtingen afspeelt en of er een relatie bestaat met het bedrijfsleven? De werkelijkheid zal u wellicht verbazen.

PI Krimpen aan den IJssel is gevestigd in de Stormpolder en behoort tot één van de grootste penitentiaire inrichtingen in Nederland. Gelukkig ben je onder normale omstandigheden niet zo snel te gast in de gevangenis, dus zijn we blij dat wij de kans kregen om deze interessante instelling te bezoeken. We werden rond 17:00 uur ontvangen en na een korte presentatie in groepjes rondgeleid. Hierna sloten wij af met hapje en drankje en was er gelegenheid tot vragen stellen en uiteraard tot netwerken. Rond 20:30 uur werd iedereen van ons weer op vrije voeten gesteld.