Mini Symposium Circulair Ondernemen

  • dinsdag 08 oktober 2019
  • Isala theater

De transitie naar een circulaire economie vraagt om een nieuwe manier van kijken; out of the box, over de grenzen van het bedrijf of keten, overtuigd van de win-win van samenwerking.

Niet alleen maakbedrijven maar ook dienstverleners tonen belangstelling voor circulair ondernemen. Voor veel dienstverlenende bedrijven is duurzaamheid en circulair één van de pijlers voor de komende jaren. Echter vragen zij zichzelf regelmatig af hoe zij een rol kunnen spelen in de transitie naar een circulaire economie of hoe zij hun klanten kunnen helpen om die circulaire economie mogelijk te maken. Daarnaast wordt door de overheid en grote bedrijven steeds meer aangestuurd op een circulair inkoop en aanbestedingsbeleid.

Tijdens het symposium stond een ieder versteld van de vele kansen en mogelijkheden die er voor het oprapen liggen. Door die kansen te benutten en samen toe te werken naar houdbare businessmodellen kan iedere ondernemer een toekomstbestendige organisatie ontwikkelen.

Dit symposium werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Capelle aan den IJssel, Rabobank, KPMG en het Economisch Netwerk Capelle.

Het symposium werd gevolgd door de maandelijkse Business Borrel op de vertrouwde locatie. 

Powered by