Skip to main content

Benefietconcert voor inloophuis De IJssel

Geschreven op maandag 30 mei 2022

Zaterdagavond 11 juni verzorgt Musical Souvenir een benefietconcert voor inloophuis De IJssel, centrum voor leven met en na kanker. Het concert vindt plaats in de St. Paulus Kerk aan de Merellaan 352 in Capelle, van 20:00 – 22:30 uur.

Orkest Musical Souvenir speelt vooral musical- en filmmuziek en zal de bezoekers verrassen met muziek uit de klassiekers The Magnificent Seven en The Godfather. Ook spelen zij o.a. bekende filmmuziek uit Lord of the Rings, Harry Potter, Indiana Jones en het prachtige Out of Africa. Het belooft een afwisselende avond te worden.

Een leuke avond dus voor een goed doel en een belangrijke doelgroep. Kanker raakt iedereen!

We vergeten nogal eens hoe belangrijk goede begeleiding voor werknemers met kanker is. Wist je bijvoorbeeld dat er professionele re-integratie bureaus zijn die ondersteunen bij werk en kanker: Zij zijn er voor werknemer én werkgever.

De orkestleden dragen het inloophuis een warm hart toe, jij ook? Bestel je kaarten à 25 euro (incl. twee consumpties) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloophuis De IJssel | Centrum voor leven met en na kanker