Bijeenkomst Duurzame Mobiliteit | 31 januari 14.30

Geschreven op vrijdag 07 januari 2022

Op 31 januari organiseert Zuid-Holland Bereikbaar in samenwerking met de gemeente Rotterdam een interactieve online bijeenkomst over duurzame mobiliteit voor het mkb in Rotterdam. Graag willen we u hiervoor uitnodigen. Met elkaar kunnen we de grote klimaatopgave aanpakken. Bereikbaarheid en mobiliteit spelen hierin een belangrijke rol.

Voor de Rotterdamse regio werken we vanuit het Rotterdams Klimaatakkoord aan de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit. De aanpak van deze alliantie is bedoeld voor en door bedrijven. We maken hierbij onderscheid tussen grote bedrijven en het mkb.

Voor het mkb is gekozen voor een gebiedsgerichte aanpak. Samen kijken we hoe we het woon-werk en zakelijk verkeer van uw bedrijf kunnen verduurzamen. Denk hierbij aan wat de CO2-reductie oplevert, de marktpositie van uw bedrijf, de gezondheid van uw medewerkers, aantrekkelijk als werkgever, het beperken van de bedrijfskosten en het verbeteren van de bereikbaarheid van het gebied.

Een handige tool die we hiervoor gebruiken is het ‘Mobiliteitskompas’. Tijdens deze bijeenkomst willen we u daarmee graag kennis laten maken. Onderdelen hiervan zijn het stimuleren van de fiets, het OV en (gecombineerd) bedrijfsvervoer. Maar ook deelmobiliteit, elektrisch rijden, alternatieve oplossingen voor parkeren en thuiswerken.

We gaan graag met u in gesprek het Mobiliteitskompas en over de manier waarop u kunt bijdragen aan een duurzamere werkomgeving. Vragen en suggesties zijn uiteraard welkom. Zodat we deze kunnen blijven verbeteren en nog beter kunnen afstemmen op de behoeften van het mkb in de Rotterdamse regio.

We hopen u digitaal te ontmoeten maandag 31 januari!

Meld u zich hier aan voor de online bijeenkomst duurzame mobiliteit.

Praktische zaken
Datum:              31-01-2022
Tijd:                    14.30-15.45
Plaats:                U ontvangt een zoom-link bij opgave van deelname

Heeft u vragen? Neem contact op met Elske van de Fliert, mobiliteitsexpert bij Zuid-Holland Bereikbaar. Bel: 06-18690896 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer de link om u aan te melden niet werkt, kopieer en plak dan de volgende URL in de balk van uw browser.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6uTITsSCQyHS7jH7jtaN_nKn-bcdomE_Qci0YgV4eN0bQQw/viewform?usp=sf_link

Uw gegevens worden alleen gebruikt om u informatie over de bijeenkomst te sturen.

Powered by