Skip to main content

Enquête: Maatregelen voor Capelse bedrijven in Coronatijd

Geschreven op donderdag 04 maart 2021

Leefbaar Capelle doet op dit moment onderzoek naar de stand van zaken voor onze Capelse ondernemers. Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat het coronavirus in Nederland verscheen en wij maken ons al langere tijd ernstige zorgen om onze eigen Capelse ondernemers. Alhoewel de maatregelen en steunpakketten landelijke aangelegenheden zijn willen wij graag weten hoe het met onze eigen Capelse ondernemers gaat. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe het nu gaat, wat de effecten zijn van de steunpakketten en waar de gemeente eventueel van meerwaarde kan zijn. 

Wij hebben ook een aantal verontrustende berichten binnengekregen dat sommige regelingen achteraf moeten worden terugbetaald of dat ondernemers worden gekort in het bedrag, juist dit is verschrikkelijk voor de ondernemers die het al zwaar hebben. Ook hebben wij signalen gekregen dat de ondernemers zich niet altijd gehoord voelen door de gemeente, terwijl er vaak hele mooie en creatieve voorstellen worden gedaan. Wij hebben dan ook een aantal vragen opgesteld om te kijken of er in Capelle ook problemen spelen

Wij vragen u om deze vragen in te vullen als u zelf een ondernemer bent in Capelle aan den IJssel en ook of u deze kunt delen met andere Capelse ondernemers. Het invullen van de vragen neemt maximaal 10 minuten in beslag en kan wanneer u dat wenst anoniem worden ingevuld. Als u het op prijs stelt dat Leefbaar Capelle persoonlijk contact met u opneemt kunt u dat aangeven bij de laatste vraag in de enquête of anders contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.