Skip to main content

Help CVV Zwervers de kinderen van Dynamo Kiev naar Capelle aan den IJssel te halen!

Geschreven op maandag 30 januari 2023

De 29e editie van de U13 CUP, hét internationale toernooi voor spelers onder de 13 jaar, wordt georganiseerd op 28 en 29 mei 2023 bij en door CVV Zwervers. Het deelnemersveld is zo goed als rond. Ook dit jaar komen geweldige teams uit binnen en buitenland naar Capelle aan den IJssel. Klik hier voor het deelnemersveld.

De organisatie van de U13 CUP wordt in dit bijzondere jaar geconfronteerd met een enorme stijging van de reis- en verblijfkosten. Daarnaast heeft het organisatieteam van de U13 CUP het voorstel gedaan om het Onder 13 team van Dynamo Kiev naar het toernooi te halen. 

Dat is natuurlijk, gelet op de angstige situatie in de Oekraïne, een geweldig idee. Een idee dat goed voelt en waar we alles voor gaan doen om het te realiseren.
Inmiddels hebben we contact gehad met de Voetbalacademie van Dynamo Kiev en het team wil dolgraag komen.

De combinatie van de hogere reis en verblijfkosten en de wil om de 20 spelers met de staf van Dymamo Kiev naar Capelle te halen betekent echter dat we hulp nodig hebben. Financiële hulp om dit te realiseren. Afhankelijk van waar het team vandaan moet komen (Kiev of Warschau) betekent dit een kostenpost voor reis- en verblijfkosten van maximaal € 9.000.

Natuurlijk zal CVV Zwervers een deel van deze kosten gaan dragen. Maar we hebben ook hulp aan de gemeente gevraagd. Gevraagd om een bijdrage in de vorm van een eenmalige subsidie. Die aanvraag is momenteel in behandeling.

Maar we vragen ook hulp aan de leden van het Economisch Netwerk Capelle. Hulp in de vorm van een financiële bijdrage om het mogelijk te maken om de staf en spelers naar Capelle aan den IJssel te halen. U helpt ons door vriend te worden van de U13 CUP en doneer of maak speciaal voor de komst van Dynamo Kiev een bedrag aan de U13 CUP organisatie over. Klik hier voor meer informatie. Voor vragen ben ik altijd bereikbaar.

Ger Jacobs
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06- 53547571