Skip to main content

Kerstactie Vrienden van Hospice IJsselOever en van der Dussen Groencentrum

Geschreven op maandag 06 december 2021

Samen met Van der Dussen Groencentrum hebben de vrienden van Hospice IJsselOever een kerstactie opgezet. Bij de aankoop van een kerstboom, kerststukken of andere kerstaankleding betaalt men met tegoedbonnen die worden besteld op de site van het hospice. Een deel van het aankoopbedrag wordt door van der Dussen Groencentrum cadeau gegeven aan het hospice IJsselOever.

Juist nu in coronatijd is het gezellig aankleden van het huis een van de lichtpuntjes waar we naar uit kunnen kijken. Deze actie helpt u aan een mooi aangekleed huis, klaar voor de decembermaand en biedt de vrijwilligers van het Hospice IJsselOever weer extra financiële mogelijkheden. De zorg van het team is erop gericht het lijden te verlichten en het leven waarde en kwaliteit te geven.

Hospice IJsselOever is een huis van warmte en aandacht waar het draait om ondersteuning in de laatste levensfase. De bewoner bepaalt, ook en juist in zijn laatste levensfase.

Bestellen is heel eenvoudig, op de website www.hospiceijsseloever.nl staat een link naar de kerstactie waarop u uw bestelling kunt invullen en deze afrekenen. Zodra de betaling binnen is ontvangt u de tegoedbonnen die kunnen worden gebruikt bij aankopen bij Van der Dussen Groencentrum.